GUNEŠ: Možda jednom budem trener Partizana, a Ljajić...

Autor: mozzartsport

Sport

30.08.2018

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bešiktaša, Šenol Guneš zadovoljan je partijom svog tima, ali kaže da je očekivao veći otpor od beogradskih crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Guneš zadovoljan!

- Očekivali smo da Partizan igra bolje. Nisu to uspeli. Naš špic Larin je uznemiravao odbranu gostiju i zato su pali golovi. Inače, što se tiče ostalih pojedinaca, Pantić, Zakarić i Gomeš mogu da igraju u svim timovima Evrope. Desni bek Miletić je dobro igrao, kasnije se preselio na štopera. A mi smo se trudili da što više pritiskamo defanzivnu liniju rivala. U tome smo uspeli, za razliku od beogradskog meča kad su nam pomenuti fudbaleri pravili probleme- rekao je Guneš na konferenciji za novinare posle meča u Istanbulu.

Na pitanje novinara da li može sebe da zamisli u ulozi trenera Partizana ili selektora Srbije, odgovorio je sledeće.

- Mislim da radim još u Bešiktašu, a posle toga mogu sebe da zamislim u ulozi selektora Srbije. Radio sam sa Duškom Tošićem, poznajem dosta srpskih igrača, dobri su to fudbaleri, tako da je moguće- rekao je Guneš.

O partiji Pepea, koji je dva puta zatresao Stojkovićevu mrežu.

-Sve ide na bolje, jer takvi igrači, velikih karijera, kad dolaze sa nekog turnira kao što je Mundijal umorni su. Ali, zadovoljan sam, jer napreduje- rekao je Guneš.

Ljajić, pominjao se kao pojačanje, istanbulskih crno-belih.

- Dobar je igrač, ali predsednik i uprava rešavaju koga će dovesti. Ne znam ishod tih pregovora- rekao je trener Bešiktaša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading