SADA I ZVANIČNO: Ljajić ima novi klub!

Autor:

Sport

31.08.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac naše države Adem Ljajić novi je fudbaler turskog Bešiktaša. Nakon nekoliko dana najavljivanja Srbin će u Istanbul stići na jednogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup na kraju tekuće sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Dan nakon što su eliminisali srpskog predstavnika (Partizan) iz plej-ofa Lige Evrope, Bešikaš je predstavio zvučno pojačanje za novu sezonu - Adema Ljajića. Naš fudbaler koji nije bio u planovima ekipe Torina dolazi na jednogodišnju pozajmicu, a Bešiktaš će naredne godina na račun italijanskog kluba uplatiti 6,5 miliona evra, dok će Turci odmah izvojiti 1.250.000.

Pre Ljajića istanbulski klub doveo je golmana Lorisa Karijusa iz Liverpula, Enca Roka iz meksičkog Kruz Azula, Umuta Najir stigao je iz Osmanlija, Dorukhan Tokoz iz Eskišehira, a otkupljen je i ugovor Džermejna Lensa od Sanderlenda nakon što je prethodno godinu dana igrao na pozajmici u Bešiktašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading