LJUBAV PREMA KLUBU NE ZNA ZA GRANICE: Neverovatna scena proslave plasmana Zvezde u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

31.08.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona, mnogi "zvezdaši" su takav uspeh proslavili na sebi svojstven način, ali se jedan ipak izdvojio. Navijač beogradskog kluba je u suzama dočekao poslednji zvižduk sudije Džunajta Čakira u Salcburgu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave sa navijačima

Na video snimku koji je postavljen na Tviteru, vidi se dečko koji leži na podu i plačući od sreće obeležava prolaz voljenog kluba. U toku tog naleta emocija majka mu je ušla u sobu, počela da se krsti, a sve je to telefonom zabeležio njegov brat.

 

 

- Burazer me snimao na kraju tekme, majka u neverici, malo mi je neprijatno, ali srce kao kuća - poručio je on na Tviteru.

Zvezda je u Austriji ostvarila plasman u Ligu šampiona, prvi put od kako takmičenje nosi to ime, a svakako da sreći "zvezdašima" nije bilo kraja. Dan 29. avgust 2018. godine ostaće upisan zlatnim slovima u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading