Oni su Zvezdini gladijatori

Autor:

Sport

07.09.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u prethodna dva meseca upisali su zavidan broj minuta u igri, a najviše vremena na terenu do sad proveli su Miloš Degenek, Branko Jovičić i Milan Borjan.

RepublikaFoto: Starsport

Paralelna borba na dva fronta u poslednja dva meseca najbolje se oslikava kroz čak 14 odigranih duela i četvorocifrenu minutažu već trojice igrača šampiona Srbije. Na vrhu liste fudbalera koji su upisali najviše zvaničnih minuta je Miloš Degenek. Iskusni štoper zabeležio je 1046 minuta, što je osam više od Branka Jovičića dok je u klubu 1000 i Milan Borjan sa 1020 minuta.


Osim čuvara mreže, veznog fudbalera i defanzivca, zavidan broj minuta na terenu proveli su Ben (897) i Rodić (895), kojima fali nešto više od jedne utakmice da stignu do hiljaditog ovosezonskog minuta.

Naši fudbaleri imaće još sijaset prilika da poprave već impresivan učinak, imajući u vidu da ih do kraja godine očekuje još najmanje 22 duela ili 1980 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading