RADONJIĆ NIJE IMAO DILEMU: Otkrio PRAVI RAZLOG prelaska u Olimpik!

Autor:

Sport

07.09.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić je ovog leta pojačao Olimpik Marsej, on je govorio o svojoj odluci da pređe u Francusku, šta ga motiviše, kao i o tome zašto je odabrao dres sa brojem sedam.

RepublikaFoto: instagram.com/darko_ristic
Radonjić zadovoljan u Marseju!

- Volim da igram u ekipi koja stalno napada, jer mi ne prija defanzivni stil igre. Drago mi je što sam došao u ekipu koja ima ofanzivne karakteristike. Takođe, Zvezda ima fenomenalne navijače, što važi i za Marsej, a to me motiviše - rekao je Radonjić.

Reprezentativac Srbije je imao prilike da upozna Rudija Garsiju jer su u istom trenutku boravili u Romi.

-U Romi nisam imao prilike da budem sa Garsijom u prvom timu,  jer sam ja u tim trenucima igrao u Primaveri, ali svakako je najviše uticalo to što sam se čuo sa njim i što me je on direktno pozvao i rekao da dođem u klub - otkrio je Radonjić.

Doskorašnji igrač Crvene zvezde nosiće dres sa brojem sedam.

- Broj sedam mi je omiljeni i nosim ga odmalena. Taj broj na leđima nosi i moj idol Kristijano Ronaldo pa je i to dodatni razlog zašto nisam imao dilemu prilikom izbora- rekao je Radonjić.

Nemanja Radonjić je u Marsej prešao u transferu vrednom 12 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading