Serhio Ramos je IZABRANI!

Autor:

Sport

07.09.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španija je nakon Mundijala u Rusiji ostala bez islusnih igrača, ali Luis Enrike i dalje može da se osloni na Ramosa, što je izuzetno značajno za "Furiju".

RepublikaFoto: instagram.com/sergioramos
Ramos je ključna figura u "Furiji"!

- Veoma je velika stvar biti kapiten reprezentacije , to mora da bude veliki igrač, ali i čovek harizmatične ličnosti. Kada vidite kako se Ramos takmiči, jasno vam je zašto je on "izabrani". Kada ga gledate jasno vam je zašto je on vođa tima i zašto je on taj koji ‚uvlači‘ druge igrače u duh takmičenja. Oduševljava me. Očekivao sam da će biti na visokom nivou, ali on je prevazišao moja očekivanja- rekao je Luis Enrike.

On je zadovoljan atmosferom u timu, kao i novoom spremnosti svojih igrača.

- Zadovoljan sam načinom na koji naš tim trenira, ja poznajem sve te igrače, ali sasvim je druga stvar trenirati sa njima. Igrači pokazuju dobar stav- rekao je Enrike.

Španija svoj meč u Londonu protiv Engleske u okviru četvrte grupe Lige A Lige nacija igra u subotu od 20 časova i 45 minuta uz direktan prenos na Sport klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading