KLOP SE ZAKLEO!

Autor:

Sport

08.09.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemcima ne cvetaju ruže... Posle lošeg nastupa na Svetskom prvenstvu, nisu pobedili Francusku (1:1) u Ligi nacija i odmah je nastala frka. Sve je rešio da prokomentariše i menadžer Liverpula Jirgen Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je stao u odbranu fudbalera Nemačke. 

- Kritike nisu bile opravdane. Kad vidim kako su se mediji i cela nacija ophodili prema neočekivano ranom povratku kućama moram da primetim da je to bila ludost. Selektor je bio prinuđen da objašnjava celoj naciji kako fudbal u svetu funkcioniše - rekao je Klop.

On je nastavio u istom ritmu.

- Prošlo je 100 godina kako pokušavamo da objasnimo suštinu fudbala i još niko to nije uspeo. Sve ovo što sam gledao i slušao bilo je previše za mene. Pitate me kako taj odnos funkcioniše u Engleskoj, a ja vam kažem da za vreme Prvenstva sveta nisam ni bio tamo, pa me ne zaniima. Vi novinari morate da se smirite, da pustite čoveka da radi posao, a kunem vam se, opet će Nemačka pobeđivati - rekao je Klop.

"Panceri" jesu i krizi, ali i pored toga još uvek niko nije pomenu odlazak selektora Leva. Njemu još uvek veruju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading