KOLAROV PORUČIO: Voleo bih da stadion bude pun!

Autor:

Sport

09.09.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek naše fudbalske reprezentacije Aleksandar Kolarov uoči meča sa Rumunijom govorio je o njegovim impresijama iz Litvanija, ali i izvajava da ne očekuje pun stadion u drugom kolu.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Aleksandar Kolarov

Da li ostajete pri stavu da će biti malo navinača na stadionu Partizana protiv Rumunije?

- Što se tiče navijača, voleo bih da stadion bude pun, ali gledam realno na atmosferu oko reprezentacije. Komentari...? Ne zanima me ko šta komentatiše vezano za Filipa Stojkovićam da li bio dobra opcija ili ne. Pa Mesi bi bio najbolja opcija, ali je Argentinac. nema mesta polemici. Zvezdan Terzić me dobro poznaje i mislim da su u Zvezdi pogrešili tim saopštenjem. Nisam hteo da polemišem. Svi ti što komentarišu su sigurno veći Srbi od mene - rekao je Kolarov.

Bili ste u ekipi sa Raduom dok ste nosili dres Lacija. Kakvo Vam je mišljenje o Rumuniji?

- Bio sam skoro sa Kozminom Kontrom u Italiji, stvaraju novu ekipu. Radu mi je prijatelj, sa njim sam igrao u Rimu. I dan danas smo u kontaktu - nastavio je naš reprezentativac.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov

Utisak je da su šanse Litvanije posledica trave u Viljnusu koja je veštačka?

- Podloga nije ona na koju smo navikli. Oni su imali dve do tri kontre. Igrao sam zadnjih 15-20 minuta i meni je teren delovao dobro - kaže Kolarov.

Kako vidite promenu na golu gde više nema Stojkovića posle dugo vremena?

Navikao sam posle desetak godina da igram sa Stojkovićem. Dmitrović je branio u Viljnusu, ima kontinuitet jer standardan u svom klubu. Siguran sam da će se brzo prilagoditi na reprezentaciju - završio je Aleksandar.

Utakmica Srbija - Rumunija igra se 10. septembra od 20.45 na stadionu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading