VUČELIĆ I ILIEV LETE IZ PARTIZANA!

Autor:

Sport

10.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najkasnije do zimske pauze u Superligi crno-beli će dobiti novog predsednika, sportskog direktora i upravni odbor. Eventualni poraz Partizana u večitom derbiju od Crvene zvezde ubrzao bi promenu uprave.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev i Milorad Vučelić

Predsednik Partizana Milorad Vučelić (70) i sportski direktor Ivica Iliev (38) lete iz Humske, saznaje "Srpski telegraf"! Do promena u najužem rukovodstvu i kompletnom upravnom odboru crno-belih trebalo bi da dođe najkasnije do zimske pauze u Superligi, ali bi stvari mogle da se ubrzaju već posle večitog derbija sa Crvenom zvezdom (22. septembar). U slučaju poraza Partizan bi već posle četvrtine prvenstva imao ogroman zaostatak za večitim rivalom. To bi samo uvećalo opšte rasulo u klubu koji ne može da se pohvali dobrim poslovanjem u poslednjih godinu dana, a pogotovo ne u letnjem prelaznom roku.

OČAJAN KADAR

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora iz Humske, na udaru će se naći najpre upravo Vučelić i Iliev. Prvi jer nema nikakvu ozbiljnu ulogu u donošenju odluka, a drugi zbog katastrofalno odrađenog prelaznog roka, u kom crno-beli nisu ostvarili profit kojim bi klub mogao normalno da funkcioniše.

- Nije tajna da je u Partizanu rasulo, pre svega jer klub nema novca. Drugi problem je očajan igrački kadar, koji ne može da parira Crvenoj zvezdi u šampionatu. Zbog toga će neko morati da snosi odgovornost, a kola će se slomiti na predsedniku Vučeliću i sportskom direktoru Ilievu. Kada je reč o aktuelnom šefu kluba, njegov uticaj u Humskoj je minimalan i postavlja se pitanje šta će Partizanu predsednik koji se ne pita ništa. On bi ipak mogao da zadrži funkciju prvog čoveka JSD Partizan - priča naš sagovornik i dodaje:

- O Ilievu najviše govori prelazni rok. Nije doveo nijedno ozbiljno pojačanje. Suma i Bambi Tošić su igrači koji su svojim platama opteretili budžet kluba, a na terenu nisu dali nikakav učinak.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura (desno)

IZGUBIO PODRŠKU

Kada je reč o sportskom direktoru, jasno je da je i u postojećim strukturama izgubio podršku. Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić nedavno je poručio da će se o Ilievu suditi posle večitog derbija protiv Crvene zvezde.

- Sportski direktor je sam izjavio da neće biti na tom mestu ako Partizan ne bude šampion. U ovom momentu Partizan ima pet bodova zaostatka za Zvezdom, čeka ga derbi na svom stadionu i duboko držim da o tom derbiju svi treba da sudimo - rekao je Vuletić.

Kada je reč o generalnom direktoru Milošu Vazuri, postoji mogućnost da ipak preživi seču i ostane u klubu.

Saša Ilić novi sportski direktor

Nakon smene Ivice Ilieva ulogu sportskog direktora Partizana trebalo bi da preuzme legendarni kapiten Saša Ilić. Kada je reč o predsedniku, ostaje otvoreno pitanje da li bi tu ulogu trebalo da preuzme neki privrednik ili jaka fudbalska figura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading