NEMA GA 72 DANA, A ONDA DOĐE I DOBIJE OTKAZ!

Autor:

Sport

09.09.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Sanderlenda Papis Đilobođi ovog leta vratio se iz Dižona u engleski klub sa pozajmice. Ipak, njega nije bilo na trenizima čitava 72 dana. Sasvim je logičan epilog - otkaz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Papis Đilobođi u duelu sa Džerdanom Šaćirijem

Iskusni Senegalac 2016. godine stigao je iz Čelsija u redove trenutno trećeligaša Sanderlenda. Nije se proslavio pa je spas morao da potraži na pozajmici u Dižonu, odakle se ovog leta vratio u Englesku. Međutim, neprijatno je iznenadio čelnike kluba.

Već 72 dana 29-godišnji Đilobođi se nije pojavljivao na treninzima, ali su u klubu ipak dopustili odsustvo pod uslovom da Senegalac individualno trenira i dođe spreman. Međutim, on se pojavio sa viškom kilograma i kondicijom ispod svakog nivoa profesionalnog fudbala. 

Narednih dana uslediće razgovori sa visokim štoperom, a najverovatniji scenario je sporazumni raskid saradnje jer u engleskom klubu ne mogu da trpe ovakvo ponašenje svojih igrača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading