LIGA NACIJA: Za Dance nisu igrali konobari i futsaleri, Erisken je doktor fudbala, Žiruova lepotica

Autor:

Sport

09.09.2018

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba u Ligi nacije je sve jača... U centru pažnje bila je Danska. I pored najava da najbolji igrači neće igrati, Eriksen i drugovi su istračali na teren i bili su bolji od selekcije Velsa - 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Upravo je najbolji pojedinac meča bio vezista Totenhema. Plesao je na terenu i sa dva gola bukvalno je sam porazio Bejla i drugove. Danci su pokazali snagu, i pored toga što su pre svega nekoliko dana pristali da igraju. Bilo je priča da će na teren futsaleri i amateri, ali dogovor je postignut na vreme a ceh je platio Vels.

Ukrajina koju sa klupe predvodi Andrej Ševčenko stigla je do druge pobede. Ovoga puta savladana je Slovačka, a jedini gol na meču postigao je Konopljanka.

Pobede su upisale i Bugarska koja je bila bolja od Norveške (1:0), kao i Makedonija koja je savladala Jermeniju (2:0).

Fudbaleri Francuske pobedili su Holandiju u drugoj utakmici A lige, UEFA Lige nacija sa 2:1 na svom Sen Deniju u Parizu. Strašan gol na ovom susretu postigao je Olivije Žiru. Napadač je konačno pogodio i tako pokazao da nije zaboravio da igra fudbal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading