NAJAVA SLS: Meraklije dočekuju "lale", Partizan u Novom Sadu, Zvezda misli na Napoli

Autor:

Sport

14.09.2018

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Superligi, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik, a Partizan gostuje u Novom Sadu debitantu Proleteru u utakmicama 8. kolu domaćeg takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Aktuelni šampion i lider prvenstva Crvena zvezda hoće da zadrži maksimalan učinak i novom pobedom napravi dobru uvertiru pred duel sa Napolijem na startu Lige šampiona.

Hteli to da priznaju ili ne, crveno-beli su već glavom u meču sa italijanskim timom na rasprodatoj "Marakani", ali će trener Vladan Milojević u svom stilu insistirati da sav fokus bude na Radniku.


Sa druge strane, ekipa iz Surdulice je u krizi jer je uzela samo jedan bod na poslednja četiri duela i zato je napravljena rokada na klupi dolaskom Milana Milanovića umesto Mladena Dodića.

Tek što je uhvatio ritam nakon turbulentnog početka Partizan je morao na odmor i videćemo da li će to uticati na gostovanju novajliji u Superligi Proleteru.


U potpuno drugom stanju je Proleter jer je odlično krenuo, ali i posustao u poslednjim utakmicama, pa će izabranici Zorana Mirkovića pokušati to da iskoriste i ostvare četvrti uzastopni trijumf za nastavak potere za Crvenom zvezdom.

Zanimljivi dueli očekuju se u Nišu gde Radničkom dolazi Vojvodina u derbiju ove runde, kao i na "krovu" između Napretka i Čukaričkog, dok se u Kuli sastaju Spartak i Napredak.

SUPERLIGA, 8. kolo:
petak: Radnički Niš - Vojvodina (18.30, TV Arena Sport 1)
subota: Proleter Novi Sad - Partizan (16.00, TV Arena Sport 1)
Dinamo - Rad (19.00)
Mačva - Zemun (20.00)
OFK Bačka - Mladost (20.00)
Crvena zvezda - Radnik (20.30, TV Arena Sport 1)
nedelja: Spartak - Napredak (16.00)

Voždovac - Čukarički (19.00, TV Arena Sport 1)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading