ĐORĐEVIĆ: Bogdan imao problema sa kolenom, nismo hteli da rizikujemo

Autor:

Sport

16.09.2018

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević bio je zadovoljan nakon pobede nad Estonijom. Ipak, prevremeni izlazak Bogdana Bogdanovića sa parketa zabrinuo je mnoge.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Saša Đorđević

' Bogdan sutra ide na pregled, osetio je nelagodnost u kolenu koje je operisao. Stavili smo ručnu i nismo hteli da rizikujemo. Nadam se da ništa nije ozbiljno. Videćemo šta će biti već ujutru - rekao je Đorđević.

Potom je napravio kratku analizu utakmice.

- Bitna pobeda za nas, posle dva poraza za ovo smo radili i spremamo se ono što dolazi. Svaka naredna utakmica je bitna za nas i tako će biti do kraja. Video sam šta se sve dešavalo sa ostalim timova i rezultatima, ali mi gledamo samo naš tanjir - dodao je selektor.

Posle meča je utiske izneo i Vladimir Lučić i istakao važnost pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović protiv Estonije

- Posle poraza od Nemačke i Grčke, bilo je važno da pobedimo Estoniju. Imali smo dobru utakmicu, probaćemo da se pripremimo za naredne utakmice u što punijem sastavu i plasiramo se tamo gde zaslužujemo da budemo - rekao je Đorđević, a potom prokomentarisao povredu Dejana Todorovića:

- Dejan Todorović se povredio, velika žal! Ja još nisam pričao javno o povredi Milana Mačvana, ali pričao sam s njim, mnogo mi je žao. Tu je i povreda Stefana Birčevića, moramo da vidimo šta je s njim, kakva je povreda. Probaćemo da okupimo najjači mogući tim za naredni period - završio je Đorđević.

Srbija i dalje drži treće mesto u grupi sa skorom 5-3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading