MILOJEVIĆ POSTAVIO PRIORITETE: Ne smemo preskakati korake!

Autor: Tanjug

Sport

28.09.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči utakmice 10. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, poručio je da je prvenstvo apsolutni prioritet i da će se tek posle razmišljati o gostovanju Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević oprezan!

- U goste nam dolazi jako dobra ekipa, čiji se kontinuitet vidi po dobrim rezultatima. Mladost je pre dve godine izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prošle je došla do finala Kupa Srbije. I ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i sazrela je za velike domete. Ekipa iz Lučana ima trenera Nenada Milovanovića sa najdužim stažom u domaćem prvenstvu i jasno se vidi pečat njegove filozofije, jer uvek zna šta hoće. Nikad nam nije bilo lako protiv Mladosti, ni u Lučanima, ni ovde- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Milojević je istakao da se "misli o Pari Sen Žermenu potiskuju".

RepublikaFoto: starsport

- Jednostavno ne smemo tako da razmišljamo, ali ne možemo ni potpuno da se isključimo. Igrači dobro znaju da nam je prvenstvo apsolutni prioritet i to stalno potenciramo kroz razgovore i psihološku pripremu. Jako nam je bitan duel sa Mladosti, a nemamo ni mnogo vremena onda posle da razmišljamo o Pari Sen Žermenu. Nije dobro preskakati korake jer onda ne radite stvari kako bi trebalo i zato pozivam navijače na Marakanu da nas podrže u što većem broju- rekao je Milojević.

On se osvrnuo i na kadrovsku situaciju.


- Vujadin Savić je četvrtak odradio prvi trening i počinje polako da ulazi u ritam. Takve povrede kao što je nejgova iziskuju vreme, a mi sve imamo samo vreme nemamo. Nikola Stojiljković je počeo da povećava obim treninga, Nenad Krstičić je imao problema i takođe je lagano trenirao, Ričmond Boaći je povređen posle derbija, a imamo malih problema i sa Milanom Rodićem. Boga molim da me ne iznenadi još neka loša vest danas na treningu- rekao je trener crveno-belih.
RepublikaFoto: starsport

Zvezdin trener rekao je i da mu je veoma drago što je Branko Jovičić pozvan u reprezentaciju Srbije.

- Meni kao treneru uvek je drago da igrač Crvene zvezde bude na spisku reprezentacije. Jovičić je to zaslužio igrama i ponašanjem. To je najveća čast za svakog igrača, da brani boje svoje zemlje. To će mu biti motiv više da još jače radi i da bude onaj koji je bio i do sada- završio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se sutra od 20.30 sati na stadionu Rajko Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading