KRSTAJIĆ OPROSTIO GAĆINOVIĆU I MILIVOJEVIĆU!

Autor: Tanjug

Sport

28.09.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske rerezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da gleda samo budućnost i da su vrata tima otvorena svim igračima, pa i Luki Milivojeviću, uprkos tome što kapiten Kristal Palasa opet nije pozvan.

RepublikaFoto: Starsport
Smirile se zenzija među "Orlovima"!

- Bilo je dosta turbulencija i priča u poslednjih mesec-dva, više bez, nego sa razlogom. Već sam izjavio da sam takav čovek koji prelazi preko nekih stvari i da je Srbija iznad nas. Gaćinovićeva izjava za nemačke medije nije ista kako ju je objavila naša štampa, nažalost. Što se tiče Milivojevića odličan je momak, pravi fajter igrač i ne treba trošiti reči na njegove kvalitet, ljudske i igračke. Nema razloga da se bavimo takvim stvarima, već sa predstojeće dve utakmice- rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Kako je naveo, protiv Crne Gore u Podgorici i Rumunije u Bukureštu želi što bolji rezultat.

RepublikaFoto: Starsport

- Poštujemo i jednu i drugu ekipu, ali naš cilj je da budemo prvi u grupi. Očekujem dobru utakmicu u Crnoj Gori i sigurno da nas očekuje i paklena atmosfera. Imaju dobrog trenera Ljubišu Tumbakovića, koji je stavio pečat na trenersku karijeru i mene je trenirao. Sigurno da idemo na pobedu- rekao je Krstajić.

Prema njegovim rečima, moguće je da Srbija zaigra sa dva špica zbog sjajne forme Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića.

- To su igrači koji imaju kvalitet i sigurno da su bitni, Međutim naš sistem kojim igramo u poslednjih godinu i po dana podrazumeva jednog špica neigramo sa dva špica, ali moguće da u ove dve utakmice koje su izuzetno bitne bude i ta opcija- rekao je Krstajić.

RepublikaFoto: Starsport

Krstajić ističe da bi više voleo da Nikola Milenković igra štopera u Fiorentini, a ne desnog beka.


- On je skrenuo pažnju, suvišno je govoriti o njegovom potencijalu. Voleo bih da više iga na poziciji štopera, ali ta njegova pozicija možda u budućnosti i bude značajna- rekao je Krstajić.

Srbija igra u Podgorici 11. oktobra protiv Crne Gore, a tri dana kasnije gostovaće Rumunima u Bukureštu.

Srbija se posle dva odigrana kola u Grupi 4 lige C nalazi na drugom mestu sa četiri osvojena boda, koliko ima i prvoplasirana Crna Gora, koja ima bolju gol razliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading