POGNUTE GLAVE NAPUSTIO "GUDISON": Jokanović zabrinut!

Autor:

Sport

29.09.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener, Slaviša Jokanović nema čime da bude zadovoljan posle ubedljivog poraza od Evertona, a prema rečima stratega Fulama njegovom timu je falilo više ambicioznosti i motivacije.

Jokanović pognute glave napustio Gudison!

- Teško popodne za nas. Igrali smo prihvatljivo tokom prvih 45 minuta, kada smo imali i prilike za postizanje gola, ali ih nismo iskoristili. U drugom, iz nekog razloga, nismo bili na našem nivou. Bili su nešto brži, snažniji i našli su način da postignu tri laka gola. Nisu dobre vesti za nas što smo primili toliko golova na startu Premijer lige, moramo da rešimo problem u defanzivi- izjavio je Jokanović posle meča.

U sledećem kolu Fulamu u goste dolazi Arsenal, biće to još jedan veoma težak zadatak za Jokanovićev tim.  

- Nije lako posle jednog ovakvog poraza, ali moramo da budemo jaki, da budemo čvršći, da verujemo u sebe. Nismo pokazali dovoljno ambicioznosti, želje da pokušamo da promenimo stvari i to ćemo morati da promenimo. Ništa nije tragično, ali danas definitivno nismo pokazali naš maksimum na Gudisonu- rekao je Jokanović.

Fulam po svemu sudeći neće biti kompletan, jer dvojica defanzivaca Džo Brajan i Timoti Fosu-Mensa imaju problema sa povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading