POTPREDSEDNIK PARTIZANA SE RUGA VEČITOM RIVALU ZBOG PORAZA NA PARKU PRINČEVA - Vuletić: Sedmica će biti izvučena u Liverpulu!

Autor:

Sport

05.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak poraz Crvene zvezde izazvao je brojne pošalice na račun srpskog šampiona, a u prozivkama je prednjačio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić! On je na Instagramu čestitao dobitniku šestice u Parizu, aludirajući na broj primljenih golova ljutog rivala. Međutim, nije se zaustavio na tome već je poručio da će dobitnik sedmice na lotou biti izvučen u Liverpulu, odnosno da će Crvena zvezda na Enfildu primiti sedam komada.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center
Vladimir Vuletić

- Noćas nije izvučena sedmica, ali imamo jednu šesticu. Čestitamo srećnom dobitniku iz Beograda, Ljutice Bogdana 1a. Više sreće u Liverpulu! - napisao je Vuletić na Instagramu. On je takođe podelio fotografiju na kojoj se podseća da je Partizan u 13. večitom derbiju slavio sa 7:1, uz komentar da su zbog toga crno-beli bolji od PSŽ.

Šest golova u mreži Milana Borjana bili su inspiracija i za hrvatske medije. Jutarnji list je na svom portalu objavio da je "svecima" pripao prvi set, poredeći fudbalski rezultat sa teniskim mečevima, koji se završavaju kada igrač osvoji šest gemova (osim u slučaju taj-brejka).

RepublikaFoto: Starsport
PSŽ - Crvena zvezda

Jedan od viceva nastao posle Zvezdine golgote u Francuskoj kaže: "Budi majka sina, navijača Crvene zvezde. Ustaj, sine, sedam je! A sin bunovan kaže: Je l' Kavani?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading