LOPETEGI: Sudiće mi na kraju sezone!

Autor:

Sport

05.10.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida upali su u krizu rezultata. Poraz od CSKA iz Moskve stigao je u najgorem mogućem trenutku po trostrukog uzastopnog prvaka Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopetegi

Trener Reala bio je kategoričan.

- Da li se plašim za svoju poziciju? Ne. Trener razmišlja samo o tome kako da spremi tim za narednu utakmicu - rekao je Lopetegi.

Potom se osvrnuo na neke veoma oštre kritike koje je dobio od španske javnosti.

- Nisam zabrinut oko načina na koji me španski mediji tretiraju. Zabrinut sam oko toga kako igrači rade svakoga dana. Ne analiziram šta ljudi misle, fokusirani smo na narednu utakmicu - kaže Lopetegi.

Real Madrid je vezao tri utakmice u kojima je ne samo dva puta poražen, već nije postigao ni gol. Prvo Sevilja, pa Atletiko Madrid i na kraju CSKA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

- Znamo da će biti čarolija kada imamo problema, ali moramo da ih prevaziđemo. Moramo da gledamo dobre stvari i ispravimo loše. Imamo dobar mentalitet i apsolutno samopouzdanje. Igrači rade dobro, igrali smo povremeno i dobro. Sudićete o nama na kraju sezone - rekao je Lopetegi.

Real Madrid je i pored slabijih igara na deobi prvog mesta na tabeli. Sledi mu obračun protiv Alavesa u Vitoriji sutra (subota) od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading