CRNO-BELA AMBULANTA: Virus zahvatio fudbalere Partizana!

Autor:

Sport

05.10.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana iako su pobedili Voždovac sa 4:0 nemaju baš previše razloga za slavlje. Crno-beli su na neko vreme lišeni pomoći nekolicine igrača zbog virusa.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Vladimir Stojković poslednji je u nizu fudbalera koji nisu mogli da u potpunosti pomognu svom klubu. On je kako je i sam trener Zoran Mirković rekao zbog malaksalosti morao da na poluvremenu ostane u svlačionici.

- Neki virusi vladaju u Beogradu pa smo i mi verovatno zakačili. Dobro je što ide ova pauza. Odmorićemo tri dana, a posle od utorka opet idemo sa treninzima. Igrači koji igraju za reprezentacije idu već večeras, odnosno sutra. Opet smo na okupu tamo u utorak za dve nedelje - rekao je trener Partizana.

Urošević je protiv Voždovca igrao pod blagom temeperaturom, Kosović je u četvrtak uveče imao 39 stepeni, Miletić levi bek je pod terapijama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading