MILAN DOVEO NOVOG KAKU!

Autor:

Sport

10.10.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Milan pronašao je novo pojačanje u Brazilu. Igrač Flamenga Lukas Paketa koga svi već porede sa čuvenim Rikardom Kakom stiže na "San Siro" za 35 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukas Paketa

Mladi fudbaler kaparisan je od strane "rosonera". Poznati operativac Milana, Leonardo, pre 15 godina bio je ključni čovek u dovođenju tada nepoznatog Kake koji je kasnije prerastao u legendu italijanskog kluba i ime koje se uvek izgovara sa posebnom pažnjom. Tačno deceniju i po kasnije ponovo je isti čovek "krivac" za dolazak pronalazak još jednog bisera iz zemlje sambe i kafe.

Prethodnih dana agenti 21-godišnjeg veziste kao i sportski direktor Flamenga boravili su u Milanu gde je dogovorena kupovina Lukasa Pakete za čak 35 miliona evra. Ovim poslom "rosoneri" su pobedi mnogo veće "zverke" na transfer pijaci poput Liverpula, Mančester sitija i Barselone.

Još uvek nije poznato na koliko godina će mladi fudbaler potpisati ugovor, ali je jasno da će najverovatnije već tokom zime zadužiti crveno-crnu opremu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading