KRSTAJIĆ OTKRIO: Dva Aleksandra u špicu, sa Matićem nema problema!

Autor:

Sport

10.10.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša fudbalska reprezentacija ovog četvrtka (11. oktobar od 20.45) igra meč trećeg kola Lige nacija protiv Crne Gore. Selektor Krstajić priželjkuje dobar rezultat u "bratskom" okršaju dve selekcije.

RepublikaFoto: DO/ST
Mladen Krstajić i Aleksandar Mitrović

- Očekujemo veliku utakmicu. Stojim iza svega što sam rekao za Tumbakovića, dosta sam napredovao pod njegovom komandom u Partizanu. Cenim ga kao čoveka i kao trenera. Biće iznenađenja sutra. Spremamo ih i mi, kao i oni, sve je to normalno - rekao je Krstajić.

Naravno, nezaobilazna tema bio je slučaj sa Nemanjom Matićem, ali je selektor bio spreman na tako nešto. Nakon što se nasmejao, prokomenentarisao je:

- Znam da je vama to interesenantnije u odnosu na ovu istorijsku utakmicu. Čuli smo se tokom vikenda dva, tri puta i dogovorili se da zbog njegove povrede odmori. Izašao sam mu u susret. U ponedeljak smo se porukama čuli, odradio je pregled, ali rekao mi je da bi dobro bilo da odmori preskoči ovu reprezentativnu akciju. Posle se nismo čuli, ne znam da li je neko iz saveza - dodao je selektor "orlova", a potom govorio o pritisku prethodnih meseci na njega i njegove saradnike:

- Živim za dan da održim konferenciju, a da nemam pritisak koji je van fudbala. Nadam se da će se desiti i to posle ova dva meča i pred okupljanje u novembru. Kako je meni to znamo samo ja i moja porodica. Borim se s tim, stojim iza kompletne priče i rezultata kao i dešavanja u ekipi - iskren je Krstajić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Spremno je i jedno iznenađenje na koje ljubitelji fudbala u Srbiji nisu navikli od "orlova". Moguće je da ovog četvrta od starta meča vidimo dva Aleksandra u napadačkoj liniji našeg tima.

- Imamo dva špica, vrhunska igrača, Mitrovića i Prijovića, u dobroj formi. Jedna od ideja je da sutra obojica počnu od starta ,ali neozbiljno bi bilo da vama sada pričam to - tajnovit je selektor naše reprezentacije.

O odnosu naroda koji će na terenu biti rivali, ne treba posebno pričati, ali je Krstajić otrkio jednu zanimljivost iz njegovog života.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić i Antonio Rukavina

- Važan meč kao i svaki drugi, jeste specifičnije u odnosu na ostale, ali... Evo moja porodica sa očeve strane je iz Crne Gore, ja sam iz Bosna, a živim u Srbiji. Igraju bratske zemlje, najbitnije je da sve prođe u miru. Ne želim da razmisljam o tome da je ovo utakmica visokog rizika. Kad pogledamo koliko Crnogoraca živi u Beogradu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading