MITROVIĆ IZAZIVA CRNOGORCE: Imate rešenje za mene? Videćemo!

Autor:

Sport

10.10.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović očekuje da "orlovi" uzmu sva tri boda u Podgorici, a na konstataciju da "sokolovi" imaju rešenje za njega kao najboljeg golgetera srpskog tima kaže da se nada da ga sutra neće pronaći.

RepublikaFoto: Starsport
Mitrović motivisan pred Crnogorce!

- Ulazimo u ovu utakmicu kao i u svaku drugu. Respektujemo njihove igrače, dobro ih poznajemo, ali daćemo sve od sebe da pobedimo- rekao je Mitrović.

Stefan Savić, fudbaler Atletiko Madrida neće moći da pomogne "sokolovima" u okršaju sa Srbijom.

- Lakše ce mi biti što on ne igra. Uz Jovetica on je lider Crne Gore i jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali znam da ko god bude igrao da ce dati maksimum- rekao je srpski reprezentativac.

Od Mitrovića se očekuje da zatrese mrežu protivnika, kao što je to radi u Premijer ligi.

- Prija mi što sam dao osam golova u godini dana. Što vise golova postižem, veća je pažnja odbrambenih igrača na vas, markacije u igri na mene, ali probaće moji saigrači to da iskoriste. Lakše mi je da igram sa još jednim napadačem, ali to je na selektoru, on zna najbolje kako da izvuče maksimum iz ekipe- rekao je Mitrović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fudbalska javnost daje ulogu favorita našim reprezentativcima.

- Uloga favorita nam donosi pritisak. Videli smo da u svakom meču mora da se da maksimum, četiri dosadašnja boda iz dve utakmice nije loše, nemamo poraz. Cilj je iz ova dva meča šest bodova, ali videćemo kako ce se odvijati stanje na terenu- rekao je Mitrović.

Crnogorci najavljuju veliku borbu, a kako je Simić rekao imaju rešenje i za Mitrovića.

- Pa dobro, videćemo sutra. Mozda postoji rešenje, ali se nadam da ga njihovi defanzivci neće naći sutra. Nadam se da cu izaći kao pobednik na kraju- rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading