PODRŠKA "ORLOVIMA" U PODGORICI: Navijamo za Srbiju!

Autor:

Sport

10.10.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša fudbalska selecija ovog četvrtka (20.45) odmeriće snage sa reprezentacijom Crne Gore u Podgorici. U glavnom gradu te države mnogo je Srba koji razumljivo, znaju za koga će navijati na ovom duelu. Ekipa Srpskog telegrafa srela je momke koji su oduševljeno čekali da se upoznaju sa svojim idolima.

RepublikaFoto: DO/ST
Momci iz Podgorice nemaju dilemu za koga će navijati

Boban, Jovan i Nikola, tri momka iz Podgorice došla su ispred hotela u kom su odseli naši reprezentativci kako bi ih sačekali i slikali se sa njima. Oni će ovog četvrta biti na stadionu, a naravno, nemaju dilemu za koga će navijati - za Srbiju.

- Ovde u Podgorici i u Baru ima najviše Srba. Naravno da ćemo navijati za "orlove". Imam dosta prijatelja među vođama navijaca Crne Gore. Svi obećavaju da incidenata neće biti, ali uvek ima budala. Molim se Bogu da braća ovde pobede i da ne bude problema kao sa Rusima kad smo igrali, ni pre, ni tokom, a ni posle meča. Neka pobedi bolji, a mi se nadamo da će to sutra biti Srbija - rekao je Boban u razgovoru za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: DO/ST
Aleksandar Mitrović sa obožavateljima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading