KOPITOVIĆ: Prvenac za reprezentaciju - NEOPISIV OSEĆAJ!

Autor:

Sport

16.10.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Kopitović je nastavio da trese mreže. Iako igra na poziciji štopera, ove sezone je postigao već četvrti gol. Prethodna tri u dresu Čukaričkog Super ligi Srbije, poslednji u nizu u Viljnusu, na gostovanju njegove selekcije Crne Gore Litvaniji. Bio je to gol u njegovom stilu, posle kornera sa desne strane Šćekić je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je bio, ko drugi, nego Kopitović, koji je takođe glavom sproveo loptu u mrežu ekipe sa Baltika.

RepublikaFoto: Promo foto
Boris Kopitović

- Prvi gol za reprezentaciju, zaista neopisiv osećaj! Sigurno moj najdraži pogodak u karijeri – istakao je na početku razgovora Boris Kopitović, koji je prethodno u dresu Čukaričkog pogađao protiv Mačve, Voždovca i Napretka.

Osvrnuo se potom prvotimac Čukaričkog i na meč koji je presedeo na klupi, protiv Srbije u Podgorici.

- Taj susret nije pokazatelj naših pravih vrednosti. Srbija je ušla u meč mnogo bolje, a mi nismo uspeli da realizujemo ono što smo nameravali. Naglasio je potom Kopitović da je već u Viljnusu sve bilo prema planovima njegove selekcije. - Protiv Litvanije je sve došlo na svoje. Znali smo kako protivnik igra znali smo šta treba da radimo i na terenu smo to sproveli.

Crna Gora je iskoristila remi Srbije sa Rumunijom u Bukureštu, te je pobedom u Litvaniji dva kola pre kraja takmičenja u grupi prišla Orlovima na bod zaostatka.

- Za prvo mesto ključan će biti meč u Beogradu, naravno. Misim da možemo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u Podgorici, da pokažemo mnogo više, pa neka bolji pobedi. Mi ćemo svakako dati sve od sebe – naglasio je Kopitović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading