KLOP: Prosečni smo, a pobeđujemo - čudno!

Autor:

Sport

21.10.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula savladali su Hadersfild sa 1:0 i tako nastavili odličan niz, odnosno šampionsku trku sa Mančester sitijem. Trener "Redsa" Jirgen Klop kaže da se nikada nije susreo sa tim da njegov tim i kada ne igra dobro dolazi do pobeda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Osnova koju smo za sada napravili je briljantna – 23 boda. Mislim da nikada ranije u karijeri nisam imao toliko posle devet kola, a i dalje postoji prostor za napredak - rekao je nemački stručnjak.

Klop ističe da je ovo prvi put u njegovoj karijeri da mu tim pobeđuje i kada ne igra najbolje. 


- Nije bilo toliko loše, ali možda je ovo prvi period u mom životu da dobijamo prosečne utakmice, to je istina. Ne možemo večeras da napišemo knjigu o tome kako se osvajaju trofeji. Postoji samo jedan način, a to su pobede, dok se do pobeda stiže na različite načina - kaže Klop i dodaje:

- Da budem iskren, nekada preferiram spektakularne pobede, ali prihvatam i ovu sada i razumem zašto je bila takva. Glavni razlog je što je Hadersfild bio dobar, lepo su se branili i bili agresivni - rekao je trener Liverpula.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Ekipa sa "Enfilda" naredni meč igra ove srede od 18.55 protiv Crvene zvezde na svom terenu u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading