CRNO-BELI SVESNI GREŠAKA: Prvo poluvreme za zaborav!

Autor:

Sport

21.10.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da trijumfuju na gostovanju Spartaku u Kuli (0:0), a fudbaleri kluba iz Humske su svesni svojih propusta.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan!

- Loše smo ušli u utakmicu,nismo bili čvrsti u duelima celo prvo poluvreme i mislim da nas je to koštalo tri boda. U drugom poluvremenu smo se probudili, imali 3-4 šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Umor i reprezentativno odsustvo mnogih nije razlog što smo loše ušli u utakmicu, već to što smo izgubili par duela na početku i to što smo čitavo prvo poluvreme pravili greške. Potrudićemo se da upravo to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu. Ekipa Spartaka je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone, promašili su penal i imali možda još jednu šansu- rekao je Svetozar Marković. 

Defanzivac crno- belih Mark Valijente smatra da je bilo dosta grešaka u igri, naročito u prvom poluvremenu. 

- U prvom poluvremenu nismo ušli u utakmicu kako smo želeli. Tim mora da pokaže želju za pobedom od prvog minuta. U poluvremenu smo pričali o tome da se tako ne može igrati, a Spartak je koristio odbitke da stvori šanse, jer nismo bili dovoljno agresivni u duelu- smatra Valijente. 

RepublikaFoto: Starsport

Izvestan napredak u igri u drugih 45 minuta nije dao željeni rezultat. 

- U drugom poluvremenu smo pokazali želju da stignemo do pobede, stvorili smo mnogo prilika. Nažalost, nismo postigli gol i mislim da na treningu akcenat treba da bude na realizaciji, kako bismo napredovali u tom segmentu- zaključio je španski internacionalac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading