Advokat koji brani Zvezdu ima jaku poruku: POLITIČKI UDAR NA DELU?!

Autor:

Sport

26.10.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je spremila odgovor... Posle optužbi "L'Ekipa" da je jedan od čelnika crveno-belih pokušao da uplati pet miliona evra na debakl protiv PSŽ-a, šampion Srbije angažovao je advokate. Antoan Vej predstavnik kancelarije koja brani Zvezdu dao je veliki intervju za medije u Francuskoj.

RepublikaFoto: Starsport

- Naš klijent, Crvena zvezda smatra da je bio žrtva klevete. Iznete optužbe smatraju se neistinitim i bez ijednog materijalnog dokaza. Predstavljaju pokušaj stvaranja drugačije slike kluba. Preduzete mere, za nas, su pitanje, ne samo prelaska u kontranapad sa ciljem da se otkrije glavni krivac ovih spekulacija, kao i da se razjasni pozicija kluba u odnosu na javnost. Takođe potrebno je potražiti i nadoknadu za navedene tvrdnje. Prvi potez će biti žalba na ove spekulacije, i to, u narednih nekoliko dana - rekao je on za francuski poratal "20.minutes.fr"

Najavio je i žalbu.

- Da, biće žalbe, iz dva razloga. Prvi, jer ne znamo identitet osobe koja je izvor, i ne znamo pod kojim uslovima je sve pušteno u javnost. Ono što je potpuno bizarno jeste da nije "izvor informacije" o nameštanju taj koji se direktno obratio nadležnim organima, već sve prolazi preko procedura UEFA. Kada dobijemo pristup svim podacima, novim elementima i informacijama, videćemo da li je sve urađeno na prihvatljiv i razuman način u odgovarajućoj formi ili je zaista, od strane nekih ljudi, samo postojala želja da se naškodi klubu.

 

 

On dodaje da Zvezda želi da zna ko je "doušnik" zbog mogućeg političkog udara.

- Da, zato što razumeju da je ovo politički udar, sa ciljem da naruši sliku i reputaciju kluba. To je pravi razlog njihove žalbe za klevetu, oni se uzdaju u francusko i srpsko pravosuđe koji će im pomoći u ovom poslu. 

Ovaj advokat misli da kazne neće biti.

- Ne, ne verujemo da ćemo biti kažnjeni, tim pre, što imamo potpuno suprotan stav i verujemo da je neko drugi odgovaran.  Oni su sproveli internu istragu kako bi potvrdili da niko u klubu nije to uradio, ali zaista samo forme radi, jer nemoguće je neopaženo uplatiti 5 miliona evra. Tako da, nam uopšte nije jasno kako je "doušnik" izneo priče o prevari, i to na ovom nivou, koje su potpuno nemoguće da se sprovedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading