ŠTA SE TO DEŠAVA U ARSENALU? Ponudili ugovor igraču pa ga poništili!

Autor:

Sport

28.10.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala nalaze se u odličnoj seriji. Pobednički niz nastavljen je u Lisabonu pobedom nad Sportingom od 1:0 golom Denija Velbeka. Ono što je delovalo kao primaran zadatak uprave bilo je da sačuva okusnicu tima te je Aronu Remziju ponuđen novi ugovor, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aron Remzi

Odlični Velšanin počeo je da pruža dobre partije u novoj sezoni nakon povratka na teren. Odmah je to aktiviralo i mnoge evropske velikane da ponovo u svoje beležnice upišu Remzijevo ime. Možda je upravo i zov novca promenio mišljenje čelnika londonskog kluba koji je spreman da pusti vezistu za zadovoljavajuću ponudu.

- U ovom trenutku na stolu nema ponude, tako da nemam šta da razmatram. Nisam siguran zašto je ponuda povučena jer smo se pre nekoliko nedelja dogovorili i bio sam spreman da potpišem - kaže 27-godišnji fudbaler i dodaje:


- Nešto se desilo, ne znam tačno šta. Ja ću nastaviti vredno da radim i da pomažem timu koliko mogu, pa ćemo videti kuda će me to odvesti. Nadam se da će mi neko reći šta se dogodilo – ako postoji razlog, prihvatiću. Za sada ne mislim ni o čemu drugom osim o igranju za Arsenal - jasan je Remzi.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Velbek

Za kraj, Ramzi je poručio da će ostati koncentrisan na teren, kao i da mu u životu sve ide kako treba jer je prošle nedelje dobio blizance.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading