OTVORIO DUŠU - Ronaldo: Evo zašto sam otišao iz Reala!

Autor:

Sport

29.10.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je otvorio dušu! Otrkio je zašto je otišao u Juventus, a i ovoga puta otrovne strelice poslao je u pravcu prvog čoveka "kraljevića" Florentine Pereza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Osetio sam u klubu, posebno od predsednika, da me više ne gledaju kao na početku. U prvih četiri ili pet godina tamo, osećao sam se kao Kristijano Ronaldo. Posle sve manje. Predsednik me je gledao očima koje nisu govorile ono što mu izlazi iz usta. Kao da im više nisam bio nezamenljiv - rekao je Ronaldo za "Frans Fudbal".

On je objasnio da u Juventusu nije zbog novca.

- To me je nateralo da odem. Gledao bih vesti, njih kako govore da tražim da idem. Bilo je malo toga, ali uvek sam imao utisak da se predsednik ne bi ni potrudio da me zadrži. Da je sve bilo stvar novca otišao bih u Kinu gde bih zaradio pet puta više nego ovde (u Juventusu, prim.aut) ili u Realu. Nisam došao u Juve zbog novca. U Madridu sam zarađivao isto, ako ne i više. Razlika je u tome što su me u Juventusu zaista želeli. Jasno su mi to stavili do znanja. I pokazali delima.

Ronaldo nije otišao zbog Zidana.

- Nisam otišao zbog Zidana, ali to jeste bila jedna od onih stinica koja mi je olakšala, da shvatim šta mislim o aktuelnoj situaciji u klubu - zaključio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading