BRANI TATA SINA SVOGA: Ništa mu niste dali, a sada ga terate!

Autor:

Sport

30.10.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida ostali su u ponedeljak bez trenera nakon što je klub odlučio da se na saradnji zahvali Đulenu Lopetegiju. Španac je smenjen sa te funkcije, a ima i onih kojima se to nije dopala, oni koji su uvek tu da vas brane makar bili i najgori na svetu - roditelji!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopetegi

U čitavu priču uključio se i njegov otac Hose Antonio Lopetegi, koji smatra da je za sve isključivi krivac predsednik Madriđana Florentino Perez.

- Kristijano Ronaldo je bio dobar. A da li je bio drčan? Svi mi imamo neke slabosti, ali je on barem postizao po 50 golova u sezoni. Realu sada nedostaje takav strelac i nisu doveli nijednu zamenu, iako se pričalo o mogućem dolasku Nejmara. I šta su onda uradili? Oduzeli su mom sinu tih 50 golova i Đulen je morao sam da se nosi s tim. On ne krivi igrače, uvek kaže da ima sjajne ljude koji daju sve od sebe, ali kada nema materijala, onda nema ni rezultata - poručio je stariji Lopetegi za "El Mundo".

Istina, sigurno da bi Đulenu bilo mnogo lakše da je tu Portugalac. Ipak, poraz od 5:1 u "El klasiku" sigurno da nema alibi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading