MARIN: Drugačije je pred "zvezdašima"

Autor:

Sport

05.11.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marin, ofanzivac Crvene zvezde, pred duel 4. kola grupne faze Lige šampiona, istakao je kvalitet rivala, ali i naglasio značaj podrške zvezdaša.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

- Radujemo se utakmici, svaki duel Lige šampiona je nešto posebno, a igrati na Marakani je spektakl za sebe. Znamo šta nas čeka, Liverpul je veoma kvalitetan, ali se nadam drugačijem odnosu snaga pred našom publikom. Daćemo sve od sebe i pokušati da iznenadimo - rekao je ofanzivac. 

Uprkos kvalitetu engleskog predstavnika, brzonogi krilni napadač veruje u sebe i saigrače.

- Prisećanje na atmosferu protiv Napolij budi mi posebne emocije. Nisam imao priliku često da doživljavam slična iskustva. I Italijani su na naš stadion došli sa pobedničkim ambicijama, mnogi su verovali u njihov trijumf, ali smo priredili iznenađenje. I protiv Liverpula će biti teško, ali je podrška publike naš adut. Rekli su da sumnjaju dapostoji vatrenija atmosfera od one na Enfildu, ali sam siguran da će ih zvezdaši razuveriti. Naše je da se borimo za svaku loptu i da pokažemo više nego u prethodna dva meča.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Recept za povoljan rezultat iz ugla hitrog fudbalera šampiona Srbije nije enigma.

- Igrali smo dobro prvih 20 minuta u Engleskoj. Rival će napasti, a spustiti gard protiv njih značilo bi smrt, to ne radi nijedan klub u Evropi. potrebno je da napravimo balans između ofanzivnog i defanzivnog pristupa, ali sam uveren da će šef naći pravu taktiku - istakao je Marin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading