RADOMIR ANTIĆ O GRIZMANU: Neprihvatljivo je to što radi!

Autor:

Sport

08.11.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor reprezentacija Srbije koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Atletiko iz Madrida komentarisao je igre svog nekadašnjeg tima. Bivši strateg "orlova" se najviše bavio nastupima Antoana Grizmana. Kako i sam kaže, nije zadovoljan onim što gleda.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

- Kao treneru, nije mi prihvatljivo da igrač takvih karakteristika dotakne loptu samo tri puta za 45 minuta - pecnuo je Antić francuskog napadača i nastavio u istom ritmu:

- Pre neki dan je protiv Leganesa dao gol iz prekida, ali kažite mi koliko je učestvovao u Atletikovoj igri -zapitao se Antić misleći na remi na "Butarkeu" (1:1).

Nije samo Grizman problem Atletika, nastavlja dalje strateg koji je Jorgandžijama doneo duplu krunu iz 1995. godine. Od tada se mnogo promenilo.

- Oborili su sve transfer rekorde ovog leta. Nikad Atletiko nije imao ovoliki budžet ta pojačanja. I to ih obavezuje da ponude nešto više od fudbala koji trenutno gledamo, jer Atletiko danas, sa ovim stadionom i ovim budžetom, nije ona skromna verzija Atletika - dodaje bivši selektor Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/Atletico de Madrid
Antoan Grizman

Jasno je dakle da Antić smatra da je klub podigrao granicu očekivanja. Gde je onda problem?

- Rutina ubija inspiraciju, a u Atletiku nema inspiracije. Niko i ne pominje da je Atletiko u poslednjih sedam godina koristio 15 do 20 napadača i da se niko od njih nije pokazao dovoljno dobro - zaključio je Antić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading