ON JE ZVEZDIN KLARK KENT: Nestvaran podatak koji svedoči o Zvezdinoj i Milojevoj dominaciji!

Autor: crvenazvezdafk.com

Sport

11.11.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekapitulacija rada Vladana Milojevića i njegovog stručnog štaba na klupi Crvene zvezde dovodi nas do neverovatnih statističkih podataka. Od kada Milojević sa klupe predvodi crveno-bele nijedan protivnik nije dao više od jednog gola na Marakani.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević ima čime da se ponosi!

Istoriju je počeo da ispisuje 29. juna 2017. godine, kada je prvi put na zvaničnoj utakmici sa klupe predvodio Crvenu zvezdu.

Tada je malteška Florijana savladana rezultatom 3:0. Od tog trenutka, bilo na evropskoj ili domaćoj sceni, nijedna ekipa nije uspela da postigne više od jednog gola na Marakani. A bilo je utakmica od tada, čak 42 puta Milojević je ponosno sa svojom ekipom izašao na stadion "Rako Mitić".

Neverovatna gol razlika za to vreme kaže da su crveno-beli fudbaleri zatresli mrežu čak 103 puta, dok su primili samo 16 golova.

RepublikaFoto: Starsport

U sezoni 2017/18 ekipa Vladana Milojevića na domaćem terenu postigla je čak 71 gol, a primila svega 11 pogodaka. Taj podatak dobija na težini kada se uzme u obzir da su crveno-beli ugostili ekipe kao što su Arsenal, Keln, BATE Borisov, Krasnodar, Sparta iz Praga... Jedini poraz pod vođstvom Zvezdinog Klarka Kenta ekipa Crvene zvezde je doživela 19. oktobra prethodne godine na utakmici sa Arsenalom.

Crveno-beli imaju čime da se ponose, prošlogodišnji finalista Lige šampiona, Liverpul nije uspeo da savlada  čuvara mreže Milana Borjana. Pre toga ni Napoliju ista stvar nije pošla za rukom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ove sezone u evropskim takmičenjima Crvena zvezda je na svom terenu primila samo jedan gol na utakmici sa Spartakom iz Trnave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading