TUMBAKOVIĆ PRED KOMŠIJSKI DUEL: Kolarov i Matić će dati dodatni pečat!

Autor:

Sport

16.11.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da će njegov tim protiv Srbije u Ligi nacija pokušati pre svega da popravi utisak iz Podgorice i dodao da se na "Marakani" nada nastavku pozitivne serije rezultata iz vremena kada je predvodio Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

- Ovde sam bio 18 puta i uglavnom smo pobeđivali, osvajali Kup. Uvek mi je drago kad dođem ovde i napravimo dobar rezultat. Iskreno, više sam voleo da igram na Partizanovom stadionu, ali eto, bolje sam rezultatski prolazio ovde - rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.

On je dodao da u Podgorici nije bio problem rezultat (2:0 za Srbiju) nego utisak koji je ostavljen. 


- Ovde ćemo se truditi, bez obzira što smo oslabljeni, da damo sve od sebe, a neka pobedi bolji. Nadam se da ćemo uskoro biti kompletni i otići na neko veliko takmičenje - dodaje selektor Crne Gore.

Kako je naveo Srbija ima jak tim koji je stvaran kroz dva ciklusa kvalifikacija i Svetsko prvenstvo.
RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković i Marko Vešović

- Gotova cela ekipa je bila na Mundijalu. Imaju veću selekcjju i kad nekog nema tu su dobre zamene. Poseban pečat daće Kolarov i Matić ili još neko ko nije igrao u Podgorici - poručio je Tumbaković i rekao da nema trenera koji bi bio zadovoljan bodom.


On je na zanimljiv način prokomentarisao pitanje o atmosferi na stadionu i koliko to može da utiče na rezultat.

- Očekujem bratsko-sportsku atmosferu, a ko će imati prednost na tribinama ovde je neizvesno, kako u Podgorici ima mnogo Srba, tako i u Beogradu ima mnogo Crnogorca - zaključio je selektor Crnogoraca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading