BOBI ZASLUŽUJE MNOGO VIŠE: Marjanović za samo 13 minuta oborio rekord!

Autor:

Sport

06.12.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović i Los Anđeles Klipersi do minule noći su delili prvo mesto na Zapadnoj konferenciji NBA lige sa Denverom. Sada se to promenilo, ali će tu noć srpski gorostas pamtiti po svom klupskom rekordu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Naime, na gostovnaju u Memfisu, Klipersu su poraženi sa 96:86, pa je njihov učinak (16-8) sada nedovoljan da se održi korak za Nagetsima koji su se uz novu dobru partiju Nikole Jokića osamili na vrhu Zapada.

Ipak, Marjanović je uradio sve što je bilo do njega. I više nego što bi se očekivalo, zapravo. Iako je igrao vrlo malo, svega 13 minuta, postigao je 19 poena, što mu je ne samo ovosezonski rekord u Klipersima, već najbolji košgeterski učinak otkako je došao iz Detroit Pistonsa. Uz šut iz igre 4/5, Bobi je slobodna bacanja izvodio izvrsno - 11/12, a imao je za pomenutu malu minutažu i osam skokova, te po asistenciju i "krađu". Sa njim na parketu, Klipersi su dali osam poena više nego što su primili, ali... Njega nije bilo dugo u igri. A dok ga je bilo, radio je ovo:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading