Tomić zahteva OPREZ!

Autor:

Sport

20.12.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju Ciboni u 12. kolu ABA lige, u subotu od 17 časova. Trener Milan Tomić u Zagrebu očekuje novi izazov za ekipu, protiv Cibone koja u poslednje vreme igra dobro.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde

Zvezda je u seriji od tri pobede nakon pauze zbog FIBA "prozora", a u Zagreb putuju nakon što su "stotkom" protiv Galatasaraja "overili" mesto u Top 16 fazi Evrokupa.

- Očekuje nas meč protiv ekipe Cibone, koja je u dobroj formi, pobedili su Budućnost prošle nedelje i ovoj utakmici moramo da priđemo sa maksimalnim oprezom prema kvalitetnom rivalu. U pitanju je čvrsta, homogena ekipa, u kojoj se nalazi nekoliko vrlo iskusnih igrača, koji znaju da preuzimaju odgovornost kada je potrebno. Zato kao što uvek kažem, moramo da odigramo agresivno, da primenimo plan koji smo napravili u svlačionici i u pripremi utakmice, jer želimo da dođemo do još jedne pobede. Imamo i problema sa sitnim povredama nekolicine igrača, pa ću o konačnom sastavu koji će igrati u Zagrebu odlučiti neposredno pred utakmicu- rekao je Tomić. 

Zvezdu očekuje izuzetno teška grupa u drugoj fazi EK, protiv dva sjajna španska tima Valensije i Unikahe, te francuskog Limoža.

- Nalazimo se u grupi koja je praktično evroligaška. Ne samo zbog imena, već i zbog činjenice da su svi kao i Crvena zvezda u bliskoj prošlosti igrali Evroligu, klubovi sa tradicijom, i koji su dobro odigrali prvu fazu takmičenja. Odlične ekipe, i ono što je sigurno da nas očekuje šest jakih utakmica u drugoj fazi. Međutim, ovo je izazov za ekipu Crvene zvezde. Atraktivna grupa, kvalitetni protivnici, i drago mi je što će publika u Beogradu, naši navijači videti jake, dobre takmičarske utakmice u dvorani "Aleksandar Nikolić"- dodao je trener crveno-belih. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading