NEOČEKIVANO: Evroligaš otpustio trenera!

Autor:

Sport

20.12.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poput groma iz vedra neba, ali ne i toliko neočekivana vest. Španski stručnjak Ćavi Paskval platio je danak lošim igrama u Evroligi ove sezone, a posebno velikom broju poraza na gostovanjima, zbog čega je Dimitris Janakopulos rešio da presavije tabak i uruči mu kartu u jednom smeru.

RepublikaFoto: twitter.com/Panathinaikos BC
Navijači Panatinaikosa

Panatinaikos je juče doživeo težak poraz na gostovanju Realu u Madridu, zbog čega je atinski velikan ostao na samo šest pobeda iz trinaest kola. U poslednjih pet rundi Evrolige Panatinaikos je ubeležio četiri poraza i zato ispao iz grupe najboljih osam timova, koji se dalje bore za četvrtfinale Evrolige.

Zeleni su ove sezone doživeli šest poraza na gostovanjima, od čega pet u Evroligi, od toga četiri uzastopna u elitnom takmičenju.

Prema informacijama iz Atine, vrhuška Panatinaikosa pozvala je Jorgosa Vovorasa da pripremi utakmicu protiv Olimpije iz Milana zajedno sa klupskom legendom Fragiskasom Alvertisom i ostalim pomoćnicima iz Paskvalovogstručnog štaba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćavi Paskval

Paskval je u Panatinaikos stigao u oktobru 2016. godine, kada je potpisao trogodišnji ugovor. Od tada je osvojio dve šampionske krune u Grčkoj i jedan nacionalni Kup. Igrao je i četvrtfinale Evrolige, ali nije uspeo ekipu da odvede na Fajnal for.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading