MIJAILOVIĆ: Dostojanstven smo klub, ne trebaju nam neredi

Autor:

Sport

24.12.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubacivanje predmeta u teren, gađanje sudija, pojedinih igrača Cedevite, čak je i jedan navijač utrčao na parket, petnaestominutni prekid meča, a sve uz podatak da su crno-beli već kažnjavani ove sezone...

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

To su sve otežavajuće okolnosti za Partizan, u iščekivanju odluke disciplinskih organa ABA lige povodom dešavanja u finišu meča protiv Cedevite (71-76) u subotu.

Mnogo je razloga da se crno-beli pribojavaju drastične kazne, a na tu temu je u izjavi za ''Informer'' govorio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

- Jasno nam je da će nas ovo debelo koštati - jasna je poruka Partizanovog predsednika.

Navijači su tokom meča pružali veliku podršku svom timu, ali su na kraju bacili veliku senku na sve to izazivanjem pomenutih incidenata. Zanimljivo je sada čuti kako sve to komentariše prvi čovek Partizana, koji je iskoristio priliku da pristalicama crno-belih uputi jasnu poruku.

- Jasno je meni da su navijači nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama. Nije prvi put, revoltirani su. Ali ne mogu da opravdavam njihovo ponašanje. Ne može njima biti teže nego nama kada sudije počine nepravdu. Moramo da imamo strpljenja, ne smemo da izazivamo nerede - izjavio je Mijailović.


S tim u vezi, Mijailović je objasnio i šta je, zapravo, potrebno Partizanu kada su navijači u pitanju.

- Ne osuđujem ih, sa jedne strane ih razumem, ali sa druge ne. Razumem da nemaju strpljenje, ali nezadovoljstvo se ne iskazuje na taj način, ne smemo ubacivati predmete na teren. Pre svega, jer neko može da bude povređen i izvuče deblji kraj. Nama treba mir i da radimo u miru, jer smo jedan dostojanstven klub - zaključio je Mijailović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading