ZVEZDA SE OGLASILA PRED BUDUĆNOST: Ovo je utakmica "povišenog rizika"

Autor:

Sport

29.12.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kome poziva navijače da se ponašaju fer i sportski tokom duela sa ekipom Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport

Meč je proglašen utakmicom "povišenog rizika", a saopštenje prenosimo u celosti.

- Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, karte po standardnim cenama za duele ABA lige su puštene u prodaju u četvrtak.

Klub ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače neće biti, osim na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda mts dobio je 20 karata za meč koji je odigran u Podgorici u 2. kolu ABA lige).

KK Crvena zvezda takođe, nakon sastanka koji je održan u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Budućnost koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

KK Crvena zvezda još jednom poziva sve svoje navijače da u nedelju ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu, dođe do nove pobede kojom bi zavrpšili kalendarsku 2018.godinu .

Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima -  navode iz kluba.

Utakmica 13. kola ABA lige na programu je u nedelju od 19.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading