Ko će to voditi Budućnost protiv Zvezde?

Autor:

Sport

30.12.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako prilično nepoznat široj košarkaškoj javnosti, Adžić ima prilično zanimljiv "CV" , a u Efesu je pekao zanat učeći od legendarnog Dude Ivkovića

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog okršaja crveno-belih sa ekipom iz Podgorice

Aleksandar Džikić je otišao, Jasmin Repeša tek treba da potpiše ugovor - Budućnost Voli večeras će protiv Crvene zvezde u Beogradu predvoditi jedan od dosadašnjih Džikićevih pomoćnika, Đorđe Adžić. Već 3. januara, protiv Armanija u Milanu, Repeša bi trebalo da preuzme "dirigentsku palicu", i to protiv svog nekadašnjeg kluba.

Ko je Đorđe Adžić, trener koji će večeras predvoditi šampiona ABA lige na terenu lidera regionalnog takmičenja?

Stručnjak iz Srbije nije bio čak ni prvi Džikićev pomoćnik, već je tu ulogu obavljao Srđan Flajs, koji je nekoliko puta i pričao sa novinarima na konferencijama za medije.

Poslednji put u Baru, 11. novembra, kada se Džikić osećao loše.

Pretpostavlja se da Flajs odlazi zajedno sa Džikićem, iako to nije zvanično saopšteno iz kluba, a ekipu će do zvaničnog imenovanja Repeše voditi Đorđe Adžić.

"Čovek iz senke", koji se nije pojavljivao u medijima, letos je priključen stručnom štabu, kako se moglo čuti, na insistiranje predsednika kluba Dragana Bokana.

Iako prilično nepoznat široj košarkaškoj javnosti, Adžić ima prilično zanimljiv "CV", a imao je od koga da uči - u Efesu je, naime, bio pomoćnik Dušanu Dudi Ivkoviću, jednom od najvećih trenera sa ovih prostora.

RepublikaFoto: Starsport
KK Budućnost - KK Crvena zvezda

Adžić je bio skaut i nekoliko NBA klubova, a može se naći da je imao dosta uspeha vodeći mlađe kategorije košarkaške reprezentacije Srbije. Večeras će debitovati kao prvi trener, u seniorskoj konkurenciji, i to u derbiju ABA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading