TOMIĆ: Pobedili smo NBA ekipu!

Autor:

Sport

30.12.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Milan Tomić zadovoljan je zbog 13. pobede u ABA ligi ove sezone, kojom se srpski šampion dodatno učvrstio načelu tabele regionalnog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Drugi put u sezoni srušen je aktuelni šampion ABA lige.

- Očekivali smo tešku utakmicu, Budućnost je evroligaška ekipa, kada pogledate njihov satav, to nije ABA liga, to je NBA. Stvarno mogu da čestitam mojim igračima na hrabroj i dobroj utakmici. U trećoj četvrtini smo poludeli totalno, kao da se utakmica igra tri deonice. Posle toga smo dobili neku tabletu za smirenje, shvatili smo da postoji i četvrta četvrtina i da nema potrebe žuriti. Pobeda je izuzetno važna, pred nama je TOP 16 Evrokupa, pokazali smo da imamo psihološku snagu da se vratimo i imaćemo je još više - rekao je Tomić.

Crvena zvezda već 2. januara igra protiv Limoža na startu TOP 16 faze takmičenja, dok je dva dana kasnije očekuje gostovanje Krki u Novom Mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading