Jedan od važnijih ispita čeka Partizan!

Autor:

Sport

11.01.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u 15. kolu ABA lige dočekuju Krku sa željom da upišu treći utastopni trijumf i naprave važan korak prema plej-ofu regionalnog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i moramo da se prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, pa očekujem dobar duel- rekao je trener Andrea Trinkijeri.

Crno-beli su dobili prethodna dva duela, protiv Mornara u ABA ligi i Albe u Evrokupu, a sada žele da nastave niz.

- Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej-of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu- rekao je plejmejker Aleks Renfro.


Utakmica između Partizana i Krke igra se u subotu od 19 sati u dvorani Aleksandar Nuikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading