Trinkijeve reči odzvanjaju posle pobede Partizana: Postavio jedno pitanje svojim igračima koje će pamtiti celog života!

Autor: Blicsport

Sport

22.01.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana slavili su sa 71:68 u četvrtom kolu top 16 faze Evrokupa na gostovanju Monaku. Trijumf u Kneževini u svom stilu je prokomentarisao strateg crno-belih, Andrea Trinkijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Strateg crno-belih

- Da ti iskreno kažem, znam da želiš da znaš ako sam ljut. E, pa, nisam. Mogli smo da dobijemo i pet, šest razlike. Ne želim da pravim grešku koja je kao u medijima, da je sve na jednu utakmicu, život na poslednju akciju - istakao je trener Partizana za "Blicsport", razmišljajući o toj razlici koja je "slabija" za poen od poraza u Beogradu.

- Promašili smo taj zicer, ali nismo na to izgubili... Imali smo super utakmicu, a ako gledaš duel u Beogradu, oni su nas razbili, košarkaški, taktički. Ovog puta smo se pripremili, imali smo dobre momente, delovali smo kao ozbiljna ekipa. Ne mogu da kažem da sam najsrećniji, ali ide na bolje - istakao je Trinkijeri.

Trinkijeri je zadovoljan trijumfom u Monaku, a otkrio je kako je motivisao svoje momke za dalje izazove.

- Ovo je bila zrela utakmica, ali znaš, još malo nam fali... Nemamo tu mentalnu disciplinu. Sad sam im objasnio primer, zašto je Tom Brejdi najveći svih vremena? Zašto je Majkl Džordan najbolji ikada, Lebron? Jer oni rade prave stvari u pravom trenutku. Njihove karijere se sažimaju u slikama. To će nam biti sledeći stepen, prave stvari u pravom momentu - zaključio je Andrea Trinkijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading