Tomića provocirali Hrvati u Zagrebu posle poraza: On im začepio usta!

Autor:

Sport

26.01.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Cedevite savladali su Crvenu zvezdu u derbiju 17. kola ABA lige i naneli joj prvi poraz u sezoni u Zagrebu.

RepublikaFoto: Starsport/Peđa Milosavljev
Trener Crvene zvezde

- Čestitam Cedeviti, bili su bolji od nas. Samo smo u poslednjoj četvrtini odigrali nešto, ali oni su u tri perioda bili bolji i to se videlo na kraju. Mi smo gledali na ovu utakmicu kao na utakmicu u kojoj treba da se izdignemo posle poraza od Valensije, ali mislim da nas je taj poraz i psihološki i fizički ugušio malo, tako da nismo odreagovali nikako na terenu. Čestitam Cedeviti, moramo da nastavimo dalje - rekao je Milan Tomić nakon meča.

Hrvatske kolege je interesovalo zašto Cirbes nije bio u sastavu i kakvo je zdravstveno stanje kapitena Branka Lazića.

- Lazić je povređen tri nedelje već. A ja sam doneo odluku da Cirbes ne bude u 12- rekao je Tomić.

Hrvatski novinari su upitali Tomića da li je za njega ova dobra partija Cedevite, a nešto lošija njegovog tima bila iznenađenje i za njega?

RepublikaFoto: Starsport

- Ja ne znam da li je za vas generalno iznenađujuće kada imamo 16 pobeda zaredom, onda je iznenađujuće kako Zvezda igra. Ako izgubimo jednu utakmicu, onda je to isto iznenađujuće za vas da smo izgubili od Cedevite. Ja poštujem sve novinare i u Srbiji i u Hrvatskoj i svuda, a neki put je iznenađujuće kako vi pričate o mojim igračima na televiziji. Tako da je i to iznenađenje malo- rekao je Tomić.

Onda se dijalog sa novinarom koji je postavio pitanje nastavio. Interesovalo ga je da li Tomić misli na njega ili na sve predstavnike sedme sile?

- Ne mislim na vas. Ja vas ne poznajem.

Potom su novinari insistirali na tome da Tomić ne priča njima o televizijskim novinarima.

- Ja vam kažem šta je iznenađujuće.

Predstavnici medija su onda nastavili da razgovaraju sa Tomićem i kazali mu da ima pravo da bude nezadovoljan posle izgubljene utakmice, ali ne i da ljutito, bez volje i želje odgovara na njihova pitanja.

- Ja sam rekao da čestitam Cedeviti. Znate šta, koliko god da pokušavate da me isprovocirate, u tome nećete uspeti. Verovatno je da vas je dirnulo ovo što sam rekao? Pokušavate da me isprovocirate? Pa nemate šanse to da uradite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading