Trener Evroligaša otrkio gde je Teodosić trebao da pređe!

Autor:

Sport

30.01.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kaže trener Anadolu Efesa Ergin Ataman, Miloš Teodosić je ponuđen toj ekipi. Ataman je potvrdio da je taj turski tim pokušavao u decembru da dođe do Teodosića i da ga dovede u svoje redove.

Miloš Teodosić

Prema Atamanovim rečima Teo bi bio zamena za Šejna Larkina koji je privukao pažnju iz NBA lige u tom momentu. Ali, očigledno do cele realizacije posla nije došlo. O svemu je Ataman pričao za "Tivibuspor."

- Pre oko mesec i po dana Larkinovi menadžeri su nam rekli da je NBA tim zainteresovan za njega. Larkin nije mogao da igra kako je hteo ovde. On je mlad igrač koji sanja o NBA ligi. Rekli smo da ćemo ga pustiti samo ako nađemo zamenu za njega. Oni su nam ponudili Teodosića. Rekli su nam da Teodosić želi da igra za Efes. Ali, izgleda da se tim koji je želeo Larkina povukao. Takođe, iako Klipersi ne koriste Teodosića, oni žele da ga iskoriste u trejdu. Cela ova priča nije došla sa naše strane, već od menadžera koji su želeli da zadovolje Larkina i Teodosića - rekao je Ataman.

Teo je pomenuo da bi voleo da se vrati u Evropu. Da bi se to dogodilo, srpski košarkaš prvo ttreba da se dogovori sa Klipersima i raskine ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading