"Jokić će igrati za Srbiju"

Autor:

Sport

01.02.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih svetskih košarkaških menadžera Miodrag Ražnatović istakao je da će Nikola Jokić uskoro ponovo obući reprezentativni dres.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Ražnatović je gostujući na televiziji "Prva" istakao da veruje da će Jokić braniti boje Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, pod uslovom da se naša selekcija plasira na Mundobasket.

Podsetimo, "orlovima" je neophodna jedna pobeda u dva susreta (protiv Estonije u gostima 21. februara ili protiv Izraela na domaćem terenu 24. februara) do kraja kako bi se našli na planetarnoj smotri koja počinje 31. avgusta, dok je za 15. septembar zakazano finale.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović

Jokić je bio jedan od najboljih igrača "orlova" kada je Srbija stigla do srebra na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali nije nosio dres državne selekcije na Evropskom prvenstvu 2017. godine, kao ni u kvalifikacionim prozorima za Mundobasket što su mu zamerili mnogi navijači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading