PO JOKIĆU SE DAN POZNAJE: Dobro jutro, ma maestralno!

Autor:

Sport

02.02.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Hjuston Roketse sa 136:122 prevođeni nezaustavljivim srpskim centrom Nikolom Jokićem, kome ja jedna asistencija falila za novi tripl-dabl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić briljirao protiv Roketsa!

Denver je pobedom prekinuo seriju loših rezultata protiv Hjustona, koji ih je pobedio u prethodnih devet mečeva zaredom.

Ponovo briljantan bio je Jokić, koji je za 31 minut na parketu upisao 31 poen (12/15 iz igre), 13 skokova i devet asistencija, ali je ostao "kratak" za jedno uspešno dodavanje od novog tripl-dabla.

Hjuston, za koji je utakmicu počeo nedavno oporavljeni Kris Pol, bolje je otvorio duel i na kraju prve deonice imao prednost od osam poena, ali je Denver monstruoznom drugom četvrtinom (48:28) uspeo da već na poluvremenu ima dvocifrenu prednost. 


Prednost Nagetsa je rasla i u drugom poluvremenu i u jednom trenutku iznosila 20 poena prednosti, da bi Roketsi do kraja uspeli da dođu tek na 14 poena zaostatka, a da nijednom nisu uspeli da prednost protivnika smanje na jednocifrenu razliku. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pored briljantnog Jokića istakao se i mladi Malik Bizli, koji je u odsustvu Džamala Mareja i Gerija Herisa "pokupio kajmak" upisavši rekordnih 35 poena (12/17). Tori Kreg je dodao 22 poena, Monte Moris je imao 18, uz šest skokova i osam asistencija, dok su po deset poena imali Mejson Plamli i Pol Milsap. 

Na drugoj strani, Džejms Harden je upisao 30 poena (9/21) i devet asistencija, Kenet Farid je imao 23 poena i šest uhvaćenih lopti, a Kris Pol 20 poena i šest uspešnih dodavanja. 
 

Jokićev Denver sledeći meč igra u noći između subote i nedejle, od 3 sata posle ponoći, protiv Minesota Timbervulvsa u Mineapolisu.

Oklahoma Siti Tanderi pobedili su Majami Hit na gostovanu rezultatom 118:102 i učvristili se na trećoj poziciji zapadne konferencije, iza samo Golden Stejta i Denvera.

Juta Džez je pobedila Atlanta Hokse sa 128:112 posle loše odigranog prvog poluvremena. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading