(VIDEO) U Zvezdi jednoglasni: Mogli smo više, dokazaćemo u Kupu i ABA ligi!

Autor:

Sport

05.02.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su se oprostili od Evrokupa i očigledno prebrodili krizu pošto su vezali dva trijumfa, iako je ova protiv Unikahe mnogo važnija za samopouzdanje ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Zvezda - Unikaha

Ovo je jedna od najboljih napadačkih utakmica crveno-belih, sa čim se složio i centar Dušan Ristić.

- Oprostili smo se od Evrokupa na dobar način, imali smo jakog protivnika, timski smo podigli samopouzdanje za naredne utakmice. Ostaje veliki žal što se nismo plasirali pogovo posle poraza na onakav način od Valensije i Limoža, sada ne možemo ništa da promenimo, sada je sav fokus na Mornaru, onda ide Kup i ABA liga- rekao je Ristić.

Centar Zvezde je priznao da im mnogo fali kapiten Branko Lazić, ali je najavio njegov povratak.

Dejan Davidovac je u velikoj meri zaslužan za trijumf nad ekipom iz Malage, jer je pronalazio prava rešenja u napadu, a Milan Tomić mu je ukazao poverenje.

- Dobra utakmica, vrlo bitna za nas i pored toga što rezultatski nije bila bitna. Počinju borbe za trofeje, bitno je da podignemo samopouzdanje, pobedama stižemo do toga - rekao je Davidovac.

Ostaje žal za top 8 fazom evropskog takmičenja.

- Izgubili smo dva meča na jednu loptu. To je jako teško za psihu, ali to je košarka, koncentrišemo se na ono što je ispred nas, a to je ABA liga - dodao je košarkaš Zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading