Budućnost jača za plej-of!

Autor:

Sport

10.03.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti biće jači za crnogorskog plejmejkera Nikolu Ivanovića u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

Jedan od najboljih igrača podgoričke Budućnosti, Nikola Ivanović, propustio je veći deo ove sezone zbog povrede, a kako je počeo da trenira sa ekipom prilično je motivisan za nastavak sezone. 

- Uželeo sam se utakmica i verujem da ću biti spreman, da ću moći da pružim značajan doprinos u ostvarivanju primarnih ciljeva kluba u sezoni koja je u toku, a to su ponovno osvajanje ABA lige i ponovni plasman u Evroligu. Osećam se sve bolje i bolje- rekao je Nikola Ivanović. 

Budućnost će u ponedeljak odigrati duel protiv Mega Bemaksa od 18 časova. 


- Prija mi rad sa ekipom i polako ulazim u željeni ritam. Razvoj situacije na meču protiv Zadra nije bio takav da bih mogao da se pojavim na parketu, a nismo želeli ništa da rizikujemo protiv Olimpijakosa jer je intenzitet utakmice na jako visokom nivou. Ostalo je još dva kola do doigravanja, ostalo je još vremena da se vratim u takmičarski ritam - dodao je Ivanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading