Denver ponovo na vrhu Zapada: Jokić i Marej se dobro zabavljali, Vulvsi utišali šampiona!

Autor:

Sport

30.03.2019

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera su na gostovanju Oklahomi pobedili domaće 115:105. Srpski as Nikola Jokić i Džamal Marej predvodili su Nagetse do 51. pobede u sezoni kojom su uspeli da se izjednače sa Golden Stejtom na čelu Zapada.

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Frank Franklin Li
Jokić ponovo blistao

Srpski centar je susret završio sa 23 poena (10/16 iz igre), 16 skokova i tri asistencije za ukupno 34 minuta na parketu, ali nije bio najefikasniji u redovima pobednika.

Džamal Marej je postigao 27 poena uz pet skokova u devet asistencija. POl Milsap je postigao 14, Vil Barton 12, a Mejson Plamli poen manje.

U timu Oklahome, malo je nedostajalo za tripl-dabl Rasela Vestbruka koji je susret završio sa 27 poena uz po devet skokova i asistencija. Pol Džordž je postigao 25 poena uz devet skokova i četiri asistencije.

- Bilo je zabavno. Lepo putovanje u ovaj deo zemlje, posebno je lepo kada pobedite- izjavio je najbolji akter meča Džamal Marej.

Denver je dobio sva četiri okršaja ove sezone sa Oklahomom, ekipom koja im može biti potencijalni protivnik u plej-ofu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Velika drama viđena je u Minesoti gde je domaćin savladao aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorse 131:130 posle produžetaka.

Vulvse je predvodio Endru Vigins sa 24 poena, dok je Karl-Entoni Tauns upisao 15 poena uz 13 skokova, i sedam asistencija.

U timu aktuelnog šampiona blistao je Stef Kari sa 37 poena. Kevin Durent zabeležio je 23 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Boston je u derbiju Istoka slavio protv Indijane 114:112 košem Kajrija Irvinga u poslednjoj sekundi meča.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading